jiwa kacau,badan merana....hu!
askum semua.......aku masih berada dlm mggu xm... stil,2 paper lagi menjadi taruhan....tapi ade bende tak best berlaku....aku sakit......demam+seleseme+batuk......bengkok jugak la rasenyer,sampai tak bleh bangun....but today,i think much better la,kalau tak takde la aku taip posting ni kan??? aku tak tau la,mungkin tabiat aku suka mandi tgh malam kebelakangan ni agaknye yang jdkan aku macam ni....ntah la....mintak2 la untuk esok (isnin) dan lusa.....aku sihat....dapat menjawab peksa dengan jayanya.....

dalam masa yang sama jiwa kacau la......ape korang buat kalau korang nak lupekan sesuatu yang korang igt untuk sekian lama sebab bende tu da lame da lepas??? dan ingatan tu da tak diperlukan da???? aku perlukan pendapat korang la....sebab kekadang tu sampai aku pk,macamana la aku nak ilang ingatan.....bukan la mintak,kang jd betul2 naya je aku........anyway,4 the past days,my life is okay la.......akhir kata,aku sayang semua org dikeliling aku,aku maafkan semua org seikhlasnya,aku halalkan apa saja perkara yang org owe me......moge idop anda bahagia ye.....anda gembira cerita la,share with me......chow
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang