orientasi 12 - 17/7
baru2 ni aku join orientasi 4 new student...penat gile....ye la kan lepas satu hal-satu hal terjadi....kitorg balik je dr ulu tiram,kes H1N1 lak ade kat micet,separuh dr mastermind orientasi kene kuarintin jd aku n others yang terselamat terpaksa teruskan perancangan asal,sampai satu peringkat tu,aku dengan yang lain terpaksa meeting jarak jauh dengan bdk2 kene kuarintin....mmg giler....tp syukur la beberapa ari sebelum bdk baru masuk,kementerian kesihatan declare kampus aku bebas H1N1.....jd teruskan la keje2 macam biasa....pastu aku lak terpaksa tolong bahagian logistik walaupun aku fasilitator...bukan apa,aku kesian dengan ketua logistik tu,tak ramai anak buah,masing2 ade keje masing2....mmg penat la,ke hulu ke hilir...hehehe,tapi alhamdulilah finally abis jugak....lepas abis tu aku tdo tak ingat,melepaskan segala penat lelah yang ada...hehehehe
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
meow @ hostel
cumel kan meow ni....hehehe,abis kene picit2 aritu,jangan risau,meow ni idop lagi....hehehe
Posted by Picasa
1 comments | | edit post
Reactions: 
aku kat ulu tiram johor selepas 8 tahun
assalamualaikum semua,buat sekian lamanye aku menyepi ni aku kembali mengomel,ye la kan takde keje...anyway,pic2 yang aku nak kongsikan kali ni drpd program BTN bina negara asas....baru aritu aku pi,semua ni aku amik waktu ari last sebab hp prohbited kan jd ape nak buat,terpaksa la bagi henpon kesayangan.....seronok la jugak,sebab buan sekian lama,aritu aku jejakkan kaki kembali ke negeri johor,mmg da banyak yang berubah,banyak yang lain da.....
anyway,asalnye program ni untuk latih fasilitator untuk bersedia menerima intake baru awal bulan 7 nnt,yang bawah ni pic aku dengan grup aku....banyak jugak ilmu yang aku dapat selain curik modul BTN...hehehe ye la kan kitorg bukannye ade banyak masa nak develop modul sendiri,jd terpaksa la amik modul org lain....huhuhuhu....
kat kem ni jugak la team aku come out dengan bende baru......semuanya bangga dengan LUTUT masing2 hahahahahaha....anyway,team aku menang xplorace yang mmg mencabar gile...ape2 pun mmg best giler la
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang