raya kedua

Snap pix di rumah aku raya kedua
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011

Ampun dan maaf andainya

TERkasar bahasa
TERsilap bicara
TERmarah yang tak kena
TERtanya yang tak tentu hala
TERsasul yang tak sengaja

TERpukul kat mana2
TERpekik di telinga
TERpinjam harta benda
TERmoody tak semena2
TERumpat bila2
TERmakan sesuka hati kami jek
TERmacam2 lagi yang kene mengena la yer

Semoga dimaafkan kami berdua.....

Nukilan Hati,
Bookmark and Share
0 comments | | edit post
Reactions: 
ntah
Aku tgh busan,jd tu yg nyibuk kat blog aku ni,da tu je,sekian
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
sedetik lebih!
Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
aku syg kamu
Bile kite duk diam,duk sorg2 mengelamun,wajah si dia mula terpampang bak history kat browser time kite surfing,satu2 kekuar kan? Mcm flashback cerita drama kat tv kul 6..harap2nya org tersayang aku tu,membaca ape yang aku ngomelkan ni..jd buat dia,syg.b sygkan syg sgt2..buat semua rakan2 blogger,sempena ramadhan yang bakal bermula besok..dr aku,selamat berpuasa yer..sama2kita bertrawikh dimalam harinya k? Tu je la kot wat masa ni..nnt ngomel lg bile ade kesempatan..insyallah
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang