26 jam ke 2012!
bila aku melihat balik catatan aku untuk dua tahun lepas tentang impian yang aku impikan tercapai di tahun baru, ini yang aku jumpe...

1-MENINGGALKAN APE YANG PATUT (masih lagi berusaha)
2-MENYELESAIKAN APE YANG PATUT (berterusan)
3-NAIKKAN POINTER 
4-BLAJA LAGI RAJIN
untuk impian ke tiga dan keempat alhamdulilah, aku berjaya tamatkan pembelajaran aku, dan dapat kerja tak lama lepas graduasi, dan aku bersyukur sgt2 dengan apa yang aku ada sekarang ni

5-NAK KURUS!!!!!! HEHEHEHE ( dah nampak caranya, tggu masa dan ketika)
6-NAK BELI SLR SONY YG BARU (alhamdulilah dapat nikon slr)
7-STAT PERSONAL SAVING (da rgster tapi belum bayar ag..hehehe)
8-MENYAYANGI SEPENUHNYA 4 ORANG TERPENTING DALAM HIDUP AKU (berterusan...insyallah)
9-BELI HENPON BARU!!!!!!! (alhamdulilah ada tablet samsung skrg ni)

jadi melihatkan impian aku yang ada ni, muncul impian2 baru bagi mengantikan yang da tercapai...insyallah akan aku post dalam post yang akan datang...

Nukilan Hati,

Bookmark and Share

0 comments | | edit post
Reactions: 
my new life

After i have my degree and a long time of waiting,finally i secure a job,altough far from my hometown,but it cost nothing to learn and try new things right? 3 weeks here and for me alot of things i gain esspecially in handling people and the best part is they are all foreigner! Not all understand english and malay,sooo dificult lar! But still i'm try to handle it,for me, it still ok lar,until yesterday when my boss get angry with me because not doing anything during on job training,ye la for me i got cover everything that i know but eventually still got detail things that i not cover and that where i got kantoi, hahahahaha,for me i really want to start my real job,but still need to understand all of things first right? Baby need to crawl first before start walk,and i need really to understand that quote,so for a month ahead,still with my boring days,learning and learning as many people said learning process didnt stop at all even when we meet our sakaratul maut time. Insyallah with all sabar that i have,i will face it,no matter hard it come later,hope fully Allah help me,amin


Published with Blogger-droid v2.0.1
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang