when i m bored...


this taken when i'm visit my makcik house at bukit nangka, alor gajah...just spend my time while my mom borak with makcik and my bro playing games


Nukilan Hati,

Bookmark and Share

0 comments | | edit post
Reactions: 
when she cooks,i become cameraman la!



Diz happen yesterday when she want to learn how to make what is call chomrok ubi kayu originated from indonesia. Anyway my mum learn this recipe from our previous bibik right before she go back to indon. Back to the story,she learn well everything and manage to produce alot of chomrok,hopefully it helps when she doin her inno and techno later on. GOOD LUCK SYG!
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
when i try new things

I actually download some software on my android,that give me some effect on my captured moment,so i just tried it after so long download it. So this the final product of it. First two captured at my mak ngah house at alor gajah and remaining at pengkalan balak while enjoying sun set view
Published with Blogger-droid v1.7.4
1 comments | | edit post
Reactions: 
me @ pengkalan balak, again

These picture captured this evening when i brought my sis and my mum to pengkalan balak just for jalan2 esspecially for my sis who make it compulsory every evening,otherwise it will be a mogok. Small sunset since i donno how to make my android camera zoom in,hehehehe,but anyway still ok right? Enjoy!
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
me @ upmc meeting

Pix from upmc meets. Next two pixs,mr. Azran preparing ice blended for me,hehehe
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
me @ srm gath

Just a short visit to their gath,nice handled program,i spend not much time there before gone off. So just 1 pix la for u all,heeeee
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
me n her at melaka river

Actually this pictures taken tonite when me and her visit the water fountain nearby melaka river,she asking me to bring her there and i also dont have opportunity to go there until tonite wit her! But so sad not bring along my slr. After this i'm thinking to bring my slr everytime we gone for dating,hehehehehe
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
when scoet boring

Tihis gonna happen when schoet get bored. Go into my blanket and start playing with it. Poor scoet! Thinking to get her a fren but still tinking about that...hmmmmm
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
Sepetang di pengkalan balak


0 comments | | edit post
Reactions: 
lontong yg da abes daaaaa

Ni la menu pagi aku,lontong da air kopi (yg dalam cawan pink tu) sedap tu tak la tapi yg penting,tetap rase lontong,hehehehe
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
scoet!

Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
Udin Sedunia

udin sedunia!!!!

Nukilan Hati,
Bookmark and Share
0 comments | | edit post
Reactions: 
upmc raya photoshoot more

Juz more pixs from the event,enjoy
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
upmc raya photoshoot

I actually just come to look how photography team handle the program,so far for me ,everyting looks just fine,and according to plan
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
my love

Love u forever and ever syg
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
yeah! yeah! raya @ micet

The event is today,at 2000 hours @ mph,unikl micet and i just looking around yesterday 4 their preparation,quite impressive lor
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
hidup aku harini setakat pukul 9
Arini awal aku bangun,pukul 5 kot,dpt kol dr awek aku,mmg aku yg suro dia kejut,sebab nak amik dia sampai dr kampung,pastu 530 aku dpt kol lg,hehehege seb bek dia kol rupenye aku terlelap balik,kalau tak kompom awek aku balik naik teksi dgn muncung dia,hehehehehe,sampai kat area pulau sebang dalam pukul 6,awek aku kata dia jauh lagi,ketapi sangkut kat gemas katanya,sempat gak aku solat kat masjid pulau sebang,tak sempat nak jemaah sebab turun je kete depa da nak abes da,jd solat la aku sendirian,abes solat pi 7e beli nescafe dgn topup,lame gak ar tak minum nescafe,jgn wat aku sakit kepala je la,pastu straight pi stesen tggu kat tepi tu,sekali ketapi sampai kul 7 laaaa,da la ade pakcik sj je suka2 nak tunjuk dia ade kahak banyak,kembang tekak aku dgr,kalau aku tak pening lalat,kompom pakcik tu da makan kaki pagi2 td,sbr je la,dpt jumpe awek aku tapi plan abes musnah,kesian tgk dia nak ikut aku dtg hospital,tapi ape nak buat,tggu lame ni kot baru dpt jumpe doktor,baik dia tdo je kat bilik,merajuk dia td,tak pandang muka aku pun,hehehehehehe takpela utk kebaikan dia jugak,dpt dia rehat secukupnya,berbalik pada cite td,lepas amik dia,dia kate dia lapar trus bawak dia pi nasi lemak honda sebab aku pun kwbetulan lapar gak,hehehehee,tapi ni ha da kene bahana sarapan pagi,sengal je perut,aduyai,lepas je makan aku terus hantar dia pi hostel,mcm aku ckp td dlm keadaan dia muncung la,heeeeeee,pasti straight drive pi hospital,sesambil drive tu aku cek in la jugak kat foursquare sebab nak bgtau semua org aku kat ne sebab itu la tujuan bende tu dibuat kan,anyway sampai je,pi kat kauntee depa bitau patitnye dtg semalam sebab harini kes baru jek,kalau nak kene tggu lama,aduyai,kebiasaanya isnin mane bukak sekali diorg ubah jadual,alahai,nape la tak bgtau awal2 da la aku kol tak angkat semalam,sakit hati betul. Ni la aku menunggu sambil taip blog ni,seb bek ada tab ni kalau tak mmg busan gilee la,kang aku bosan ag aku taip ag citer,aduyainyer punnnn
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
me on 3rd day raya

Today start all the things about my bro e-day this coming saturday,all the things about the hantaran started today and tomorrow there more to come,hopefully everything going well as planned, and i really need a speedlight or flash for my slr this coming saturday,really need it!
Published with Blogger-droid v1.7.4
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang