nak kongsi nih....hehehehehe










ape jadi kalau kita guna bahasa ni sekarang ni?????...hehehehe
0 comments | | edit post
Reactions: 
akhirnye
salam semua....akhirnye ape aku cari jumpe jugak tempat jam 720petang td...korang nak tau kan ape dia...hehehe...takde la aku duk cari geran kete aku...ilang korang tau....ish,sabar je la...brape ari da aku cube cari tak jumpe2......bukan ape,tarikh mati road tax da dekat,kene la prepare....pastu kalau betul2 ilang susah tu nak pi apply yang baru,pi puspakom la,balai polis la,jpj...ish susah betul....seb bek jumpe...ni aku letak depan mate aku nih...k la tu je pun....chow
0 comments | | edit post
Reactions: 
hmmmmmm..... (outsource)
It's not the fault of student if
he/she fails because the year ONLY
has 365 days...

1. Sundays - 52 Sundays in a year, you know Sundays are for rest.
Days left 313.

2. Summer holidays - 50 where weather is very hot and difficult to study.
Days left 263.

3. 8 hours daily sleep - 130 days GONE.
Days left 141.

4. 1 hour for daily playing- (good for health) means 15 days.
Days left 126.

5. 2 hours daily for food & other delicacies (chewing properly & swallowing) - means 30 days.
Days left 96.

6. 1 hour for talking (man is a social animal) - means 15 days.
Days left 81.

7. Exam days - per year at least 35 days.
Days left 46.

8. Half yearly and festival (holidays) - 40 days.
Days left 6.

9. For sickness - at least 3 days.
Days left 3.

10. Movies and functions- at least 2 days.
1 day left.

11. That 1 day is your birthday.
How can you study on that day?!!

Balance = 0
How can a student pass????
0 comments | | edit post
Reactions: 
SATE DAN KALORI
actually aku tak tau nape aku nak taip bende nih....tapi pk balik,aku duk umah ni tak tau ape aku nak citerkan kat korang,ape salahnyer aku tulis 'rencana' sesekali kan....hehehehe takde la....selasa lepas,aku teman mak aku pi hospital....takde sape sakit cume nak amik bekalan ubat untuk adik bongsu aku...so pi la....org mmg ramai,tapi aku pagi tu pening giler sbb malam tu aku tak dapat tdo nyenyak.....dipendekkan citer lepas jumpe doktor dapat preskripsi aku pi la farmasi dgn mak aku nak amik ubat.....aku duk la kat belakang sblh tmpat pamplet banyak2....aku amik la pamplet pasal kuruskan badan...dalam tu ade jadual kalori.....aku tertarik 1 bende je....10 BTG SATE = 119 kJ calorie...banyaknyer......takpe la...aku ingat lar bende tu...balik dr sepital tetibe lak mak aku ajak pi makan sate....adush...baru aku nampak kalori sate tu banyak giler....layankan la sampai je ramai giler tempat tu....berdiri la jugak aku n mak aku dibuatnye....seb baik ade makcik 2 org bangun,trus aku duduk...aku oderkn mak aku sate....sate sampai,aku makan dengan perasaan tak sedap ati+kepala aku pening...hehehe tak sedap ati sebab duk teringat jumlah kalori td...hehehehehe aku pkkan kalau cuti ni aku dapat turun berat badan sampai dapat berat badan ideal....kira bagus da tu....aku ingat nak buat cabaran turunkan berat bdan la dalam masa sbulan...ok. tak? hehehehe....doakan aku....ok la chow...nnt citer lagik....
1 comments | | edit post
Reactions: 
SALAM PEMBUKAAN
SALAM SEMUA,AKU SAJA JE BUKAK BLOG NI,SO DENGAN SENANGNYE AKU ADE TEMPAT NAK MELUAH PERASAAN AKU NI KAN....HMMMMM AKU NI SEBENARNYE MALAS TUL NAK TULIS DIARY,TAPI BILE ADE BLOG NI,BEST JUGAK AKU NAK BERCERITA SBB AKUMMG RAJIN NAK MENAIP....SO APE AKU TULIS TU KALAU KORANG NAK MENGOMEN,SILAKAN LA...MANE LA TAU BOLEH BANTU AKU BAIKI IDOP AKU...K,LA TU JE SALAM PEMBUKAAN AKU,NNT AKU CERITA LAGI,CHOW
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang