Prison break:final break,best wooo!

Alo,aku br je selesai tgk 2 episod trakhir prison break season 4,best gler! Otak scofield mmg hebat ble nk tlg bini dia..mmg kene tgk ni kpd smua prison break fanatik..
0 comments | | edit post
Reactions: 
Kete aku msuk bengkel!

Kete aku msuk bengkel la,hehe,tkde la rosak pun,tkar minyak jek..kehkehkeh..da busan punye pasal kan tggu kete aku siap,siap bley blog lg..lpas ni aku tk tau nk pi mane lak,mcm ada agenda tk settle je..ape la ek..tpkan,aku igt nk format laptop lg la..hahaha,mmg da tkde keje sgt da ni..tp kalau nk format kene cr cd OS baru plak..1 hal lg lak 2 sbb bkn smua cd pirate ni elok,tp slalunye aku pi bndr melaka cr cd,tgk lar japg kalau bkesempatan..hehe
0 comments | | edit post
Reactions: 
Ni la keje aku pagi2

Aku mmg tkde keje ble duk umah ni,online aje la memanjang,ni pun aku da kna 5gb policy lg da,jd 'slow n syahdu' tenet aku but stil aku mendonlod..bley lak diorg kuarkn mcm2 cte best time aku da kene policy ni,sbr je la..
0 comments | | edit post
Reactions: 
Teh o ku..hehe

Alo,arini aku pulun teh o ais..pebret ni..hehe,biase la kan duk umah,bley la buat air sesuke ati..:-P
0 comments | | edit post
Reactions: 
what happen with me????
hi there ,i donno wat happe with me la.....my previous mistake,my memory keep haunting me on and on nowadays....what happen with me??? r there any medicine that can i take to forget all of these nonsense things.....astagfirullah...plz god,help me.......
0 comments | | edit post
Reactions: 
ari ke 19 di bulan 5
salam semua,juz nak singgah jap je ni....actually tak banyak bahan aku nak citerkan....so far my life good....juz having nice week at home....cuti la katakan.....cuma dihantui angka 22,25 ....takde la,aku dapat seruan bertepek2 mggu ni,stat dgn 22 sampai 25 aku ada program anak angkat kat area melaka jek.....jd participant.....then 22 tu jugak aku dipanggil oleh ketua felo untuk bantu proses check in student LI dgn FYP kat kampus aku.....22 n 23....kat situ da clash da kan??? aku tak decide lagi nak pi mane tapi dedua aku da bagi persetujuan....hikhikhik,mane taknye bgtau time aku tgh ber'meditasi' ye kan aje la.....then 25 lak short sem aku la bermula,da sah2 clash dgn program anak angkat la....saje2 je diorg buat program bertindih2......tapi kan,kali ni aku ingat nak hadir semua program yang ada......hihihiihi.....tu je la yang aku nak kongsikan.....yang lain2 akan aku critakan kelak....chow
0 comments | | edit post
Reactions: 
arini ujan larrr....


arini aku bangun lambat....patutnya aku bangun seawal jam 9 tapi aku terlajak sampai pukul 11 lar....huhuhuhu....so arini aku juz pi kampus aku,pindahkan barang dari bilik lama ke bilik baru......it seem my new room much cooler than previous room....gud 4 me la....hihihihi then aku pi makan kat kendong,nice food there....kanyang sgt sampai earlier aku plan nak pi bandar melaka dengan mmbr aku ,terpaksa aku batalkan sebab tak larat...hihihi....pix kat atas ni,aku amik while driving ondaway nak balik umah aku....ye la da kenyang kan,kenela buat somting jangan mengantuk.....hehehehe....arini hujan sedrhana lebat kat tempat aku....alhamdulilah....sejuk skit
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
cuti da dekat,ape nak buat?? updated....
nak kongsikan ape aku nak buat cuti2 akan dtg ni,ni yang update punye,ye la berubah aje kan

14/5-17/5: aku jd volunteer untuk hari belia kat MITC
25/5: short sem bermula,aku amik short sem tahun ni,nak cepat abis la katakan.....:p yang ni aku tak tau lagi
23-27/6: aku mungkin disuruh pi unikl mimet,karnival sukan....mungkin la,tapi dengar2 macam tak payah.....well tggu je la arahan...ni pun tak tau lgi
28/6-1/7: aku kene kursus untuk OC kat btn johor
8/7: orientasi budak baru....ni tak tau lagi jugak coz ade saringan kedua lak,tapi da dapat arahan suh pi kursus kat btn johor
10/7: shrt sem abes
12/7: student masuk balik

tu jela yang ade.....bagi aku da ok la ni,takde la boring aku duk umah.......hihihihihi
0 comments | | edit post
Reactions: 
aku....di ari ke 131 tahun 2009
aloha!!! hihhihi....nak mengomel lagi.....:) arini aku bangun awal gler,ye la diganggu panggilan yang tak boleh blah...

"hello,assalamualaikum"

"waalaikumsalam,ye?"

"ni lisanuddin yer? nak tanya,ble rasenye nak dtg micet? saya nak cepat nih,nak keluarkan barang,pastu nak balik da"

"awk tau tak rumah saya ke micet amik masa stengah jam? boleh sabar tak?"

"ye ke? maaf la ggu,tapi saya nak cepat"

"sabar la!"

perbualan tu abes kat situ,actually aku pegang kunci stor for the whole hostel,kitorg da kunci stor since ari sabtu....yang aku anginkan,kenapa tak cari sebelum tu...aku marah betul la org buat keje last minit....awal gak aku bangun td,bagus lakan bangun awal,tp masalahnye aku tdo lambat malam td....so,aku driving dlm keadaan pening la ape lagi.....seb bek undercontrol level mamai aku.....arini,aku da kemana pun beside pi kampus pg td,kebanyakkan masa aku kat umah je,guling,donlod,tgk tv...tu je la...plan nak pi pejabat belia petang ni,tgk la kalau aku rajin.....huhuhuhu.....
0 comments | | edit post
Reactions: 
i'm free!!! i'm free!!!! hahahahaha
bukan la aku percume....tapi ye la,peksa aku untuk sem 4 ni da abes da...hihihihi sonok campur boring tak tau nak buat ape...seb bek ade gak 3,4 bende yang masuk untuk aku isi masa lapang aku...jd takde la boring sgt.....:) anyway skrg ni aku da ada kat umah da....baru sampai td.....2,3 ari ni aku berehat je la nampaknye menjelang task pertama aku.....HARI BELIA KEBANGSAAN
0 comments | | edit post
Reactions: 
jiwa kacau,badan merana....hu!
askum semua.......aku masih berada dlm mggu xm... stil,2 paper lagi menjadi taruhan....tapi ade bende tak best berlaku....aku sakit......demam+seleseme+batuk......bengkok jugak la rasenyer,sampai tak bleh bangun....but today,i think much better la,kalau tak takde la aku taip posting ni kan??? aku tak tau la,mungkin tabiat aku suka mandi tgh malam kebelakangan ni agaknye yang jdkan aku macam ni....ntah la....mintak2 la untuk esok (isnin) dan lusa.....aku sihat....dapat menjawab peksa dengan jayanya.....

dalam masa yang sama jiwa kacau la......ape korang buat kalau korang nak lupekan sesuatu yang korang igt untuk sekian lama sebab bende tu da lame da lepas??? dan ingatan tu da tak diperlukan da???? aku perlukan pendapat korang la....sebab kekadang tu sampai aku pk,macamana la aku nak ilang ingatan.....bukan la mintak,kang jd betul2 naya je aku........anyway,4 the past days,my life is okay la.......akhir kata,aku sayang semua org dikeliling aku,aku maafkan semua org seikhlasnya,aku halalkan apa saja perkara yang org owe me......moge idop anda bahagia ye.....anda gembira cerita la,share with me......chow
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang