aku pening....
salam semua,
aku sebenarnye ade banyak keje,tapi tak tau nak buat yang mana satu....huhuhuhuhu.......aku tensen sgt dengan ape yang berlaku disekeliling aku.......termasuk la hal hostel.....kalau tgk balik IPT aku ni macam nak main2kan student dia je.....diorg tak tau lagi ape jd kalau semua student naik angin.....ntah la diorang....tgk la ape akan jd 2 mggu akan dtg........:(
0 comments | | edit post
Reactions: 
interview lagi????
salam.....arini buat sekian kalinyer sejak kali terakhir pd bulan 1 tahun 2007,aku kene interview....huhuhuhu ketaq jugak la rasenyer....ye lakan,bukan selalu kene interbiu....huhuhuhu tiap kali lepas kene jawab abis satu badan mengigil....huhuhuhuh.....tadi tu aku kene interview untuk pemilihan program exchange ke korea.....under KBS...... td ade 21 org yang dtg interview,3 chinese,15 melayu....balance india....jd masing2 compete la nak dapatkan tempat untuk program ni....mcm2 soklan,mcm2 jwpn yang aku dgr....yang dtg tu pun bley tahan jugak,pengerusi kelab,presiden persatuan besar2 punye.....aku dengan mmbr2 aku rase kecik je kat situ....huuhu....tapi alhamdulilah semuanye berjalan lancar dan kitorg meninggalkan kompleks sukan tu jam 12 la lbey kurang dgn sribu tanda tanya sape yang terpiley.......hehehehe
0 comments | | edit post
Reactions: 
karnival sukan part 1
aku lagi!!!! hehehe tak tau la akhir2 ni aku suke betul tulis blog.....mungkin pasal banyak idea agknye kan......ok kali ni aku kongsikan lak antara pic karnival sukan peringkat kampus untuk tatapan semua.......atas ni gambar curi sebenarnye,aku dtg blkg dia trus suh cameraman snap....:p yang bawah ni lak keje aku,meniarap aku kat dinding tu nak dptkan shot ni....

yang atas ni ,semua ajk yang terlibat dalam jayakan penutup karnival sukan sem ni.....yang bawah ni lak ,sebenarnye berlakon je....sebab aku perasan cameraman tgh target aku....:p
Posted by Picasa
1 comments | | edit post
Reactions: 
Lawatan ke brunei
assalamualaikm semua,kali ni aku nak kongsikan antara gambar2 mak n adik aku pi ke brunei.1st pic yang atas ni adik aku n my mom infront of istana brunei....rilek je kosong jalan dia kan???? hehehehe....kat bawah ni lak,my mom depan masjid omar ali saifuddin...kalau tak silap aku la....suke ati aku je letak nama masjid.....:p

atas ni my mom infornt of mimbar yang digunakan oleh sultan brunei untuk bagi khutbah kepada rakyatnye n yang bawah ni pemandangan satu lagi masjid yang my mom n adik aku sempat singgah...cantikkan???
brunei ni best la jugak pandangan aku.....insyallah ade kesempatan akan ku jejak kaki ku kesana
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
yeah..akhirnye!!!!!!
hehehe,akhirnye siap jugak keje skolah td,menonggeng2 aku nak siap kan td....hehehe siap jugak laz2....seb bek lecturer td tak tarik muke.....cume mengomel buku yang dijanjikan takde......satu malaysia korang bayangkan takde....kalau nak silap ari next sem baru ade....abis tu macamana mau blaja....tgh rajin nih....hehehehe
0 comments | | edit post
Reactions: 
huhuhuhuhu,cedeynye
huhuhuhuhu cedeynye.....hehehe saje je....mule2 nak sdey pasal kete takde.......adik aku amik,kete satu lagi eksiden aritu,so nak masuk bengkel,jd terpaksa la aku bagi kete aku untuk digunakan dirumah....jangan terperanjat la yer nampak aku jalan kaki pegi kelas nnt.....ahaks!!!! n nak buat shout sekali.......syg,abg syg ayg!!!!!!! ok chow
2 comments | | edit post
Reactions: 
hasil karya aku 3


Posted by Picasa
1 comments | | edit post
Reactions: 
hasil karya part 2



Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
hmmmmm.....
salam semua,
actually aku ni baru je balik dr subang,bawak kawan aku,tetibe je mintak aku drive....pi umah abg dia....penat la jugak....member aku lagi sorang lagi best,lagi hostel ngadu sakit perut,dia boleh tahan sampai subang,sampai je subang terbantut,pastu boleh balik melaka balik.....baru kejap td kuar dr bilik air....hehehehehe......anyway pasal posting aku sebelum ni,ade org comment,thx 4 ur coment....ur,its true,respect is giving....kalau tak memberi mane nak dapat kan??? hehehe....ok,utk mggu ni aku ade banyak aktiviti yang kene buat,sampai kan td aku selak la planner aku,kat tarikh harini aku tulis "jumpe mdm suzana" tapi sampai sekarang aku cube ingat nape aku nak jumpe dia....teruk betul....huhuhuhuhu.........anyway ,mggu ni aku bantu ape yang patut utk majlis penutup karnival sukan sbb ujung mggu ni aku mgkin kene pi kursus ape ntah kat durian tunggal....macam2 kursus la.....sem ni kan,aku rase ade kemajuan la.....ahad mggu lepas aku kira la keje sekolah aku ade berapa,sekali semua subjek ade....terkujut giler aku....tapi sem ni aku punye rajin lain macam la...sekarang ni tggal 2 je lagi keje skola aku yang tak siap lagi....hehehehe alhamdulilah,berubah pun aku akhirnye....arini aku duk sembang jap dengan si 'm' aku....puas la jugak dapat tgk lelame.....cumel betul dia arini....:p k la,aku nak tgk ape keje yang tak siap lagi nih...pastu nak tdo....penat betul la........
1 comments | | edit post
Reactions: 
ari ke 7 di bulan 2,38 ari di 2009
salam semua,
sori sgt2 kepada yang rajin membaca blog ni,bukan apa,sibuk ar......lagipun ilham tak dtg2 nak mengomel kat blog ni....hehehe anyway,mmg aku agak sibuk kebelakangan ni....dengan kelas bertalu2,lab berderet2,keje bertimbun2,tggungjwb lagi.....tapi nak tak nak kene la hadap kan,takkan nak lari kot....lari2 pun laz2 hadap jugak nnt....urmmmmmm terima kasih kepada peminat stia blog aku ni....'m'...hehehehe anyway 38 ari di 2009 menyaksikan banyak bende yang aku tak sangka aku dapat tgk.....1stly pasal hormat menghormati n frasa 'bodoh sombong'....pelikkan? sebelum tu,ape yang bakal aku ceritakan ni adalah perkara sebenar tapi tak berkaitan dengan sape2 pun sebab telah diolah semula,so jangan sesape perasan atau tetibe terasa eh.....macamni ceritanyer....aku ni kira macam pelakon tambahan je.....ade dua org mamat ni,diorg bertelagah,sorg ni ,A buat kepala sendiri jer,sorg lagi ,B berpengalaman dan profesional....ok,dijadikan cerita A ni buat keje yang sama yang B pernah buat dulu,tapi A ni jenis berat mulut nak bertanya bile tak tau.....nak tunjuk terer la agaknyer....kat situ la kuar frasa 'bodoh sombong' da tak tau tu pi la tanya pada yang expert....tau la pangkat tinggi tapi taknak tanya....bodoh betul....aku angin betul org2 spesies macam ni......ok,A ni lbey muda dr B n berjawatan lbey dr B so dia guna la cara dia untuk paksa org hormat dia,ugut la,tunjuk ganas la,takutkan org.......tak boleh la macam tu.....org mmg akan hormat,tapi still akan cakap belakang....tak best la kan.....kalau aku,sebolehnye kalau nak org hormat kita,kita sendiri kene hormat org tu,baru kita layak dapat penghormatan tu....aku pun tak paham la,tapi bagus jugak sbb aku tak terlibat pun dalam konflik tu.....huhuhuhuhu......tutup cerita tu......hmmmmmm balik pada life aku balik.....so far it seem so good......study ok,ade tumpuan.....kali ni aku rajin betul jumpe lecturer walaupun jawapan dia mmg aku tau....hehehehe.....xperiment ok je.....ade satu tu aku dapat xperiment 6 jam sekali amik sample.....alhamdulilah accomplish....cume td aku baru dapat info xperiment melibatkan polimer ade problem skit ,mesin lak buat hal...sabar je la.....kene la tgguh lagi bawak ke mggu depan......pastu untuk buat product,setakat ni idea dtg mencurah2,td aku siap jumpe technican lab plastic dengan rubber discuss nak mintak bantuan diorg....hehehe best jugak,bukan setakat sembang kosong je,diorg siap bagi idea lagi....hehehehehe semuanye nak kene bincang dengan lecturer balik sebab nak gak dapatkan pendapat dia.......lain cite,aku terlibat dengan sukan sem ni,ade gak la ak rilek2kan diri....pastu xplorasi agak slow la sem ni....mintak2 la ade program masuk dalam bulan ni....takde la mati akal sangat,aku bukannye boleh terperuk lame2,kene gak sekali-skala kuar.......urmmmmm itu je kot buat mase ni......tapi kan aku nak amik kesempatan untuk katakan sesuatu untuk my luvly Ms. M.........aku sayang kamooooooo banyak2...!!!!!!!! hehehehehe tata
1 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang