Me@lab micet again!

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Bile da takde keje!

Bile da takde keje,ni jela yang aku buat... DONLOT! Hehehehe tak tau la jd slow ke tak tenet pejabat aku ni,tapi yang pasti aku ade lbey kurang 14 minit ag nak sudahkan 14 donlot atau aku balik lambat la jwbnye...bile aku pk balik,naseb la,mane yg ade je la..tp kalau ikut keadaannye,kalau aku stop stgh jalan,nnt bwk balik umah,kompom kene stat balik...hmmmmmm blasah je la kan...hehehehe

Sent from my Nokia phone

0 comments | | edit post
Reactions: 
The serai sauna

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Bile aku boring!

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
My day@wall climbing

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Bila saya boring part 4

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Bila saya boring part 3

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Bila saya bosan part 2

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Bile saya bosan part 1

Sent from my Nokia phone
0 comments | | edit post
Reactions: 
Aku tak tau ape aku pk...pelikkan?
Da lame rasenye aku tak post kat blog aku ni,kesian...hehehe posting yang last pun kalau ditanya kat aku,kompom aku tak ingat da...hehehe...hidup aku mcm biase,takde pe yang istimewa,juz go on with life...the normal life...praktikal aku pun da sampai 1/4 terakhir da...tak sabar aku nak abeskan praktikal...jd aku bley keje, kumpul duit...mmg tak sbr sgt da...ni je la kot untuk opening...nnt aku sambung lg...chalow betey...hahaha

Sent from my Nokia phone

0 comments | | edit post
Reactions: 
SCHOET!



--
LISANUDDIN BIN OTHMAN SABAR
Universiti Kuala Lumpur
Malaysian Institute of Chemical and Bioengineering Technology

017-2797570 / 019-6818361
lisanuddinothman@gmail.com
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang