2 down........2 to go......:)
mggu yang pening agaknye yang boleh aku gambarkan sepanjang exam week mggu ni dan mggu depan....alhamdulilah,aku da sampai ke pertengahan da lepas aku jawab kertas kedua pagi tadi....2 yang lepas.....1 tu aku rase aku dapat jawab dengan jayanya....1 lagi aku rase atas pagar la tapi meletakkan penuh harapan tinggi pada paper tu jugak.....2 lagi....satu mmg mencabar,satu lagi mampu membuatkan aku terkena sindrom penat otak....hihihihi....takde la,second ne full with theory.....anyway,wish me luck k....:) nnt aku citer lagi.....chow
0 comments | | edit post
Reactions: 
ni la keadaan kereta aku...huhuhuhu

ni la keadaan kereta aku dengan model tanpa gaji lepas dikeluarkan dari lumpur.....nak tau ape citernyer,checkout posting aku earlier yer......atas ke bawah.....kete aku with model tanpa bayaran,lumpur naik sampai atas hood,cermin,pintu kene jugak.....lastly tayar aku bagai donut disalut coklat....hakhakak....besok kene basuh....arghhhhhhh

Posted by Picasa
2 comments | | edit post
Reactions: 
aku tak tau nape lar
ni la keadaan leher aku pagi semalam,(isnin 21/4) sebelum aku masuk test bio material....merah giler,tak tau nape....padahal pagi tu aku bangun normal je.....huhhuhhu aku tak bersalah.....siot je mmbr2 aku,bleh cakap aku pi beronggeng malam tu....banyak la korang punye ronggeng.....aku budak baik lar!!!!!!
Posted by Picasa
2 comments | | edit post
Reactions: 
aku dan diriku

source: kamera henpon aku time: lepas movie fast and furious.......aku suke tul gambar sebelah bawah ni,kesan dia walaupun quality rendah...huhhuhu,kalau la aku bawak slr time tu......huhuhuh alangkah indahnye jd gambar tu
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
kawanku lapar part 2
sambungan pada kawanku part 1,ke ape ntah tajuk dia....lupe lak...hihihihi....ni time tgk fast and furious 4 aritu....ari pertama dia premier.....
atas ke bawah.....ape la yang diorang pandang........muke lapar sambil balas msg....hakhakhak,jo,jo,jo
ni lagi tak boleh blah....da mendatangkan ancaman ni,nasi tak sampai2....hahahahaha actually snapshot nih
Posted by Picasa
2 comments | | edit post
Reactions: 
masterpiece
using my henpon camera.....the title: antara topi merah,henpon dan walletku...hihihihi
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
rakan2 aku part 1
td aku belek2 henpon aku,jumpe lak gambar2 gelagat member aku...untuk part 1,ni dalam lab heat,tgh buat eksperimen.....atas ke bawah.....lecturer pandang tempat lain time ni....hihihih
yang ni berlakon je lbey....si naz tu tgk label ape lar....
ni lagi la,pelakon terbaik dikala mesin tu tak on pun....hakhakhak
alamak aiiii tangan sape pulak tu....ish,rosak gambar aku
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
cuti da dekat,ape nak buat???
nak kongsikan ape aku nak buat cuti2 akan dtg ni

8-10/5: aku ade program kepimpinan ketua aras....:p
13-17/5: cadang2 nak pi kelantan,deal pasal program kayak.....insyallah,andai diizinkan
25/5: short sem bermula,aku amik short sem tahun ni,nak cepat abis la katakan.....:p
15-17/6: aku ade festival kebudayaan dan kesenian kat micet......aku jaga bahagian grafik dan publisiti.....tugasan lain aku tak tahu lagi la
23-27/6: aku mungkin disuruh pi unikl mimet,karnival sukan....mungkin la,tapi dengar2 macam tak payah.....well tggu je la arahan...
8/7: orientasi budak baru....kalau aku tak dapat jd OC,aku tetap jugak kene dtg sbb aku ketua aras,kene la layan karenah budak baru kan kat hostel.....itula,inila....sabar je la
10/7: shrt sem abes
12/7: student masuk balik

tu jela yang ade.....bagi aku da ok la ni,takde la boring aku duk umah.......hihihihihi
0 comments | | edit post
Reactions: 
idup aku di ari ke 21 bulan ke 4 tahun 2009
cube teka,aku berada di ari keberapa dalam tahun 2009???? hehehe,aku pun tak tau...jap aku kire....21+31+28+31 = 111.....eh,genap siot....tak sangka la....takpe,takpe,kebetulan....okey....so far idop aku ok,cume aku misplan aku punye perbelanjaan so bile ari ke 21 aku hanya makan megi yang aku beli.....well,ade usaha la jugak nak kuruskan.....pagi td aku jalan kaki...haaaaa nak tau kenape?

10.50: turun tangga asrama menuu ke kereta
10.55: start enjin kereta
10.58: aku masih berada ditempat yang sama.....hihhihi nak tau kenapa? kete aku tersangkut dalam lumpur...hahahahaha

abis korang tau....kete aku da macam pi rali,tayar kete aku macam donut salut coklat yang banyak kat dunkin donut tu...ahak.....well pukul 11 pagi tu aku ade presentation so,ape lagi aku ajak mmbr aku jalan kaki menuju ke venue presentation....alhamdulilah sempat sampai....pukul 11 lbey aku pi interview untuk jd OC....lbey berbual kosong je la.....tak tau la dapat ke tak....bagi aku kalau dapat aku happy,kalau tak dapat aku tak kisah....happy pun sebab cuti nanti aku kompom da ade xtvt.....hihhihi takde la aku duk rumah diam2......fuh mmg busan giler beb....besok,ade lagi....aku ade 2 kelas...dikala budak2 lain da rilek2 sepanjang study week....ari khamis aku ade test utk bio energy....jumaat aku free sampai ari isnin 27 april....isnin tu la first paper aku....wish me luck ok......28 ade paper,than 4/5 lepas tu 5/5...tu je la,lepas tu aku free!!!!!! hihihiihihi
0 comments | | edit post
Reactions: 
AKU SAKIT
ape kabar? aku biase je la,cume rase satu macam yang tak best la....penat pun ade....makan tak betul(duit takde,tu yang tak betul....) hehehehe.....sekarang ni aku diminggu terakhir sebelum peperangan ke 4 bermula....fuh....mmg mencabar btul...mggu pertama ade 2 paper,mggu kedua ade 2 paper jugak...kene la berjuang sebaik mungkin,taknak la gugur di medan perang kan....hihihihi bile tamat je perang nnt ,i'm officially third year,biosystem engineering student!!!!!! lebih dari stengah perjalanan aku nak mencapai cita2 aku nak dapat ijazah dah aku lalui.....tak sangka betul....mudah2an aku berjaya tamatkan perjuangan kali ni.....n bina idup yang lbey baik daripada aku ade diploma dulu.....biase la,mane ade org yang puas dengan ape yang dia capai...korang tau,aku da set,insyallah,kalau diizinkanNya aku akan amik master part time....hihihihi...maybe course yang senang la,yang bolehkan aku berkerja,and ada master nnt....tu la dia......antara angan2 dan impian....insyallah....jadi kenyataan jua lah.....dalam aku nak kejar tu semua,sebenarnya,hidup aku agak kureng skit la....lone ranger.....hihiihi.....mungkin jodoh tak sampai lagi agaknye kan....mudah2an ade la....ade la jugak pembakar semangat,sumber inspirasi dan aku janji,andai aku ada jodoh,aku nak jaga 'dia' sebaik mungkin.....tanak buat dia sedih,taknak buat dia marah2 kat aku.....(ops terbocor rahsia skit.....:p) ye la,ye la,aku kapel dulu ade gak gado2....wrestling2 skit....tu yang clash......aku yang berat sangat nak belajar memahami pasangan aku agaknye....well,lesson have been taught.....kene la amik moral of the story.....:)
0 comments | | edit post
Reactions: 
sehari aku di semenyih
salam,da lame aku tak mengomel kat blog aku nih...hihihihi sibuk la katakan.....nak kongsi nih......baru2 nih aku pi semenyih dgn classmate,lawatan ke pusat perolehan sisa pepejal....mmg best la walaupun bau dia tak bley blah.....balik je dr tu aku singgah tesco semenyih n korang tau ape yang sambut aku?? tgk la pic tu
aku berdiri depan 'kedai aku' hihihhihihihihi

Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang