idup aku di ari ke 21 bulan ke 4 tahun 2009
cube teka,aku berada di ari keberapa dalam tahun 2009???? hehehe,aku pun tak tau...jap aku kire....21+31+28+31 = 111.....eh,genap siot....tak sangka la....takpe,takpe,kebetulan....okey....so far idop aku ok,cume aku misplan aku punye perbelanjaan so bile ari ke 21 aku hanya makan megi yang aku beli.....well,ade usaha la jugak nak kuruskan.....pagi td aku jalan kaki...haaaaa nak tau kenape?

10.50: turun tangga asrama menuu ke kereta
10.55: start enjin kereta
10.58: aku masih berada ditempat yang sama.....hihhihi nak tau kenapa? kete aku tersangkut dalam lumpur...hahahahaha

abis korang tau....kete aku da macam pi rali,tayar kete aku macam donut salut coklat yang banyak kat dunkin donut tu...ahak.....well pukul 11 pagi tu aku ade presentation so,ape lagi aku ajak mmbr aku jalan kaki menuju ke venue presentation....alhamdulilah sempat sampai....pukul 11 lbey aku pi interview untuk jd OC....lbey berbual kosong je la.....tak tau la dapat ke tak....bagi aku kalau dapat aku happy,kalau tak dapat aku tak kisah....happy pun sebab cuti nanti aku kompom da ade xtvt.....hihhihi takde la aku duk rumah diam2......fuh mmg busan giler beb....besok,ade lagi....aku ade 2 kelas...dikala budak2 lain da rilek2 sepanjang study week....ari khamis aku ade test utk bio energy....jumaat aku free sampai ari isnin 27 april....isnin tu la first paper aku....wish me luck ok......28 ade paper,than 4/5 lepas tu 5/5...tu je la,lepas tu aku free!!!!!! hihihiihihi
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang