kenapa????
salam....da lama aku tak menulis somting kat blog ni....setelah macam2 aku harungi dr saat terakhir aku tulis posting aritu baru la aku teringat nak tulis blog ni.....sejak memetik buah langsat aritu......pahit,manis,kelat lebih lagi rasenye dr rase buah langsat tu sendiri...hahahahaha.....aku dikhianati oleh org yang aku percaya 'the most' uih,toksah nak cakap la,sakit ati dia lain macam la,lain dr org sakitkan ati tau....bisa dia makan dalam.....gila tul......pastu gusi aku bengkak,sampai skrg...sakit woooo.....betul kata2 seseorang yang aku kenal "sakit gigi sakit no.2 selepas sakit org bersalin" ye la kan,sakit gg ni nama pun gg,hampir tul dgn kepala,bila dia start dtg tu,sampai sakit satu kepala....aduiiiiiiii mmg betul2 menguji kesabaran.....korang bayangkan sampai aku ilang selera makan tu.....ni pun masih bengkak lagi,tapi seb bek da makan ubat jd lega la skit......

cite lain lak,aku da bersara dr tggungjawab sebagai timbalan presiden da....hehehe skrg ni jd penasihat je.....duk tgk org keje lak....bukan la aku gile kuasa tapi sayangkan kelab yang da bisa dr bawah....jd still,tgk la jugak anak2 buah buat keje,jangan kelab tu jd lain pulak.....lain2 tu ape lagi,sibuk dengan kelas je la....sem ni aku kelas seawal jam 8 pg tu.....huhuhuhu....kene la relakan jua...kalau tak ketinggalan lak nnt kan....hehe.....lain2 tu takde ape la....ade la jugak xtvt bergambar aku buat....insyallah aku upload nnt k....k la,rehat kat sini dulu....nnt sambung,banyak lagi bende lain aku kene buat ni...take care,assalamualaikum
0 comments | | edit post
Reactions: 
pkebun langsat berjaya!!!!

hehehehe,aku punye takde keje dek cuti h1n1....ni la keje aku,pi petik buah langsat belakang rumah aku....banyakkan??? heheheh nnt aku bg lagi gambar,skrg ni tak dapat la sebab tak dapat nak bluetooth lg dr td....
Posted by Picasa
0 comments | | edit post
Reactions: 
rumah aku dipanah petir


ni la gambar2 tempat kat rumah aku yang kene panah petir,ari isnin lepas....gambar kedua ni target sebenar petir tu....dalam gak lubang yang terhasil....mmg kuat sebab ade org kata petir tu bergerak dalam tanah kene hampir 5 buah rumah termasuk rumah aku,rumah aku,blackout terus,tepon out,rumah lain ade tv rosak.ade tepon rosak....subhanallah,mmg hebat kejadian tuhan...kalau la aku ade time tu untuk menyaksikan kebesaran tuhan
Posted by Picasa
2 comments | | edit post
Reactions: 
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang