26 jam ke 2012!
bila aku melihat balik catatan aku untuk dua tahun lepas tentang impian yang aku impikan tercapai di tahun baru, ini yang aku jumpe...

1-MENINGGALKAN APE YANG PATUT (masih lagi berusaha)
2-MENYELESAIKAN APE YANG PATUT (berterusan)
3-NAIKKAN POINTER 
4-BLAJA LAGI RAJIN
untuk impian ke tiga dan keempat alhamdulilah, aku berjaya tamatkan pembelajaran aku, dan dapat kerja tak lama lepas graduasi, dan aku bersyukur sgt2 dengan apa yang aku ada sekarang ni

5-NAK KURUS!!!!!! HEHEHEHE ( dah nampak caranya, tggu masa dan ketika)
6-NAK BELI SLR SONY YG BARU (alhamdulilah dapat nikon slr)
7-STAT PERSONAL SAVING (da rgster tapi belum bayar ag..hehehe)
8-MENYAYANGI SEPENUHNYA 4 ORANG TERPENTING DALAM HIDUP AKU (berterusan...insyallah)
9-BELI HENPON BARU!!!!!!! (alhamdulilah ada tablet samsung skrg ni)

jadi melihatkan impian aku yang ada ni, muncul impian2 baru bagi mengantikan yang da tercapai...insyallah akan aku post dalam post yang akan datang...

Nukilan Hati,

Bookmark and Share

| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang