aku....di ari ke 131 tahun 2009
aloha!!! hihhihi....nak mengomel lagi.....:) arini aku bangun awal gler,ye la diganggu panggilan yang tak boleh blah...

"hello,assalamualaikum"

"waalaikumsalam,ye?"

"ni lisanuddin yer? nak tanya,ble rasenye nak dtg micet? saya nak cepat nih,nak keluarkan barang,pastu nak balik da"

"awk tau tak rumah saya ke micet amik masa stengah jam? boleh sabar tak?"

"ye ke? maaf la ggu,tapi saya nak cepat"

"sabar la!"

perbualan tu abes kat situ,actually aku pegang kunci stor for the whole hostel,kitorg da kunci stor since ari sabtu....yang aku anginkan,kenapa tak cari sebelum tu...aku marah betul la org buat keje last minit....awal gak aku bangun td,bagus lakan bangun awal,tp masalahnye aku tdo lambat malam td....so,aku driving dlm keadaan pening la ape lagi.....seb bek undercontrol level mamai aku.....arini,aku da kemana pun beside pi kampus pg td,kebanyakkan masa aku kat umah je,guling,donlod,tgk tv...tu je la...plan nak pi pejabat belia petang ni,tgk la kalau aku rajin.....huhuhuhu.....
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang