arini ujan larrr....


arini aku bangun lambat....patutnya aku bangun seawal jam 9 tapi aku terlajak sampai pukul 11 lar....huhuhuhu....so arini aku juz pi kampus aku,pindahkan barang dari bilik lama ke bilik baru......it seem my new room much cooler than previous room....gud 4 me la....hihihihi then aku pi makan kat kendong,nice food there....kanyang sgt sampai earlier aku plan nak pi bandar melaka dengan mmbr aku ,terpaksa aku batalkan sebab tak larat...hihihi....pix kat atas ni,aku amik while driving ondaway nak balik umah aku....ye la da kenyang kan,kenela buat somting jangan mengantuk.....hehehehe....arini hujan sedrhana lebat kat tempat aku....alhamdulilah....sejuk skit
Posted by Picasa
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang