Lawatan ke brunei
assalamualaikm semua,kali ni aku nak kongsikan antara gambar2 mak n adik aku pi ke brunei.1st pic yang atas ni adik aku n my mom infront of istana brunei....rilek je kosong jalan dia kan???? hehehehe....kat bawah ni lak,my mom depan masjid omar ali saifuddin...kalau tak silap aku la....suke ati aku je letak nama masjid.....:p

atas ni my mom infornt of mimbar yang digunakan oleh sultan brunei untuk bagi khutbah kepada rakyatnye n yang bawah ni pemandangan satu lagi masjid yang my mom n adik aku sempat singgah...cantikkan???
brunei ni best la jugak pandangan aku.....insyallah ade kesempatan akan ku jejak kaki ku kesana
Posted by Picasa
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang