mempersembahkan.....bilik baru aku...hehehe
askum,lepas sekian hari aku menghayati hari raya ni,ni la catatan blog aku,1st sekali aku kenalkan ni la bilik baru aku,yang kene renovate aritu,ni la hasilnye....besar giler kan??? puas aku guling2 dr ujung ke ujung bilik ni....hehehe
ada 2 katil,1 utk aku,1 lagi adik aku...jd kirenye aku kongsi bilik la ni...ape nak buatkan,nama pun adik beradik,kene la berkongsi.....heheheh
shot yang ni lak, haaaa itu adik aku punye drum set...mmg dr awal lag adik aku da chop kat situ tempat untuk equipment dia tu....seb bek dia hanya memekak waktu siang hari jek...malam tak....jd ade la jugak masa yang aman untuk aku....hehehehe
Posted by Picasa
| edit post
Reactions: 
6 Responses
  1. beznye ade drum set..

    tringin nk try maen drum..

    hehe~


  2. IRt0kd1n Says:

    baru aku tau siapa dia cik lubakpink yang sebenarnya


  3. identiti trbongkr..

    haha~


  4. IRt0kd1n Says:

    hahahaha budget hang kecik cheq tak kenai hang??? haih.....mane pi?? lame tak nampak??


  5. wo..wo..wo

    skang da besr erk..

    xde kecik2 dah

    hehe~

    xgi mne2 pon

    org dok umah sewa skang

    otai sket

    hahaha~


  6. IRt0kd1n Says:

    besar yer??

    rasenye macam biasa je cik lubak ni....hehehe

    takpe la,duk luar dia jd tinggi skit....skit je la...:p


  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang