internet oooo internet
lemah betul aku bile tgk speed download aku ni.....huhuhuhuhu aku pakai broadband celcom....well ,mmg syok bile download korang tau,tapi tak syok bile da kene '5gb policy'-term bilemana penggunaan kita 'mendownload' cecah 5gb....time tu speed kita ke slow down jd separuh....mmg slow giler...ye la kan da terbiase dengan bende2 laju ni....hihihhi.....yang lagi lemah tu,aku kol celcom semalam nak tanya pasal bile dia refresh speed balik...ko tau ape jawapan dia??

"sy nak tau,sy ni da kene 5gb policy,bile agaknye dia refresh speed balik?"

"ikut billing cycle encik la"

"billing cycle saya bile ek?"

"kalau iku rekod encik,billing cycle encik setiap 13hb"

makaih,terkejut gak aku,13hb tu....arini baru 29hb mac.....terpaksa la aku bersabar banyak....:) seb bek untuk 2 mggu akan dtg aku boleh tahan sibuknye....takpe la.....senyum banyak2.....ahaks
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang