mggu yang penuh menyiksakan...
mula2 thx to mimi sbb ingatkan aku yang aku ada blog rupenye...hehehe....anyway,aku masih bercuti lagi,duk kat rumah....takde keje nak buat...mggu ni agak sonok la kejap sbb adik aku balik,pastu semalam baru aku antar dia balik....sebelum tu aku bwk adik aku pi rawang,pi angkut drum set dia beli....mmg tak boleh blah malam tu....tempat yang dituju 'TAMU HILLPARK" kat area hulu selangor....mula2 lagi aku da sesat jalan gara2 salah dapat info.....aku drive dgn adik aku sampai dekat dengan rawang,aku tak tau lak exit rawang tu ade dua....satu rawang selatan,n satu lagi rawang....aku dapat info suh masuk rawang selatan...so dgn sengaja nye aku telah sesat dan da sampai kat kota damansara da.....maknanya aku da patah balik!!!!!!!!! sabar betul la sape yang bagi info kat adik aku tu...then kol balik tanya punye tanya....kene masuk kat exit rawang....tak abis kat situ,rupenye tamu hillpark tu mmg jauh giler ar...da dkat dgn ulu yam da....mase aku sampai situ bleh nampak puncak genting highland da...bayangkan jauh dia sampai kesitu....tapi ok la ,sekurangnye aku tau jalan nak pi genting yang takyah pakai tol....hehehehe.....
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang