sudah sampai ke penghujung dah...
assalamualaikum....aku rase da lame da aku tak mengomel kat blog aku ni sejak posting ke seratus aku aritu....tak banyak benda yang berlaku....tapi masih ada perkara2 yang menyeronokkan untuk aku hayati puas2.....:) 16 sampai 18 okt buat sekian kalinye aku jejakkan kaki kat pahang lagi....kalini aku ke air terjun pelangi pulak...mmg best giler tempat tu.....uuuuuuiiii mengamit jiw dan raga....yang pegi pun ramai kata nak pi lagi.....maybe bulan 12 ni aku ke sana lagi kot....tgk la macamana....hehehe....nnt aku uploadkan gambar untuk tatapan korang yer....hehehe...then dr 13 okt tu sampai la ke hujung bulan aku menghadapi krem otak disebabkan ada 5 test bersilih ganti,lab report submission ada 13 semuanya,then report safety pasal lawatan ke kilang,then report pasal tekno day ag....semuanya due date ujung bulan 10....huhuhuhh mmg pecah kepala dibuatnya....bulan 11 lak time perang bermula....sem ni aku ada 7 paper....1 paper takde final...3 paper pertama,QA,techno and safety,alhamdulilah aku dapat harunginya.....harapan tinggi untuk 3 paper tu....paper keempat aku kurang bersedia....tapi alhamdulilah still bley jawab....paper ke lima....ni paper mmg susah.....tak cukup tdo aku dibuatnya,sama la dengan paper last td......huhuhhu.....harapn tak tinggi tapi sekurang nya biarla grednye memuaskan.....hehehe.....beban pertama da selesai ...ni tunggu 16hb untuk presentation paper yang takde final td tu.....report da ok.....design dia je kene betulkan balik dengan prepare slide...maybe sabtu ni la berhempas pulas nak siapkan semuanya.....harap2nya semua ok la....susah ati aku dibuatnya.....lepas tu abes je presentation,mlm tu ade taklimat da untuk program 17hb....huhuhuhu seb bek sampai 18hb je programnye.....balik je dr tu aku kene ready sebab mungkin aku kene pi indonesia.....itu pun tgk keadaan la....kalau aku pi aku bitau k....:p lepas tu aku da start cuti sampai la 1 disember lak,ade program kat pahang bersama sekretariat rakan muda....sampai 3hb...balik tu kalau takde pape aku kerja la kejap....kalau tak maybe kene pi pahang lagi sekali....ade kembara air terjun lak...hehehe tak sabar gak nak pi yang tu....harap2nye jd la.....tu je la kot agenda aku sampai bulan 12.....then bermula semester 6 aku....tinggal 2 semester lagi aku dengan MICET......insyallah....tak sabar aku nak keje balik.....hehehehe....k la...nnt citer lagi...wasalam
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang