lawatan ke biodiesel plant
cerita ni baru je berlaku semalam (1/10) .plant ni kat telok panglima garang,klang.diorang hasilkan biodiesel drpd palm oil sebagai bahan bakar alternatif menggantikan bahan bakar sedia ada....mmg seronok dapat lihat dengan mate kepala sendiri macamana rupe plant nih....
yang membanggakan teknologi yang digunakan la,kalau betul2 dijayakan kompom kita tak ketinggalan dalam bekalan bahan bakar yang kita ada.....anyway,gambar second tu ade tokoh jd engineer sime darby tak??? hehehehe gambar first tu replika plant yang aku pi tu,actually tak boleh nak amik pic,jd amik la replika aje....
pic ketiga ni lak dalam bilik meeting sementara tunggu kumpulan pertama selali buat lawatan diorg...sambil2 tu duk sembang la dengan pegawai yang beri taklimat pasal proses kat plant tu....tak membosankan,banyak bende baru dipelajari
yang ni lak pic gambar takde keje sebenarnye....sebab da abes da kan,jd da boring,asal ade idea nak amik pic,layankan aje
Posted by Picasa
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang