orientasi 12 - 17/7
baru2 ni aku join orientasi 4 new student...penat gile....ye la kan lepas satu hal-satu hal terjadi....kitorg balik je dr ulu tiram,kes H1N1 lak ade kat micet,separuh dr mastermind orientasi kene kuarintin jd aku n others yang terselamat terpaksa teruskan perancangan asal,sampai satu peringkat tu,aku dengan yang lain terpaksa meeting jarak jauh dengan bdk2 kene kuarintin....mmg giler....tp syukur la beberapa ari sebelum bdk baru masuk,kementerian kesihatan declare kampus aku bebas H1N1.....jd teruskan la keje2 macam biasa....pastu aku lak terpaksa tolong bahagian logistik walaupun aku fasilitator...bukan apa,aku kesian dengan ketua logistik tu,tak ramai anak buah,masing2 ade keje masing2....mmg penat la,ke hulu ke hilir...hehehe,tapi alhamdulilah finally abis jugak....lepas abis tu aku tdo tak ingat,melepaskan segala penat lelah yang ada...hehehehe
Posted by Picasa
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang