aku kat ulu tiram johor selepas 8 tahun
assalamualaikum semua,buat sekian lamanye aku menyepi ni aku kembali mengomel,ye la kan takde keje...anyway,pic2 yang aku nak kongsikan kali ni drpd program BTN bina negara asas....baru aritu aku pi,semua ni aku amik waktu ari last sebab hp prohbited kan jd ape nak buat,terpaksa la bagi henpon kesayangan.....seronok la jugak,sebab buan sekian lama,aritu aku jejakkan kaki kembali ke negeri johor,mmg da banyak yang berubah,banyak yang lain da.....
anyway,asalnye program ni untuk latih fasilitator untuk bersedia menerima intake baru awal bulan 7 nnt,yang bawah ni pic aku dengan grup aku....banyak jugak ilmu yang aku dapat selain curik modul BTN...hehehe ye la kan kitorg bukannye ade banyak masa nak develop modul sendiri,jd terpaksa la amik modul org lain....huhuhuhu....
kat kem ni jugak la team aku come out dengan bende baru......semuanya bangga dengan LUTUT masing2 hahahahahaha....anyway,team aku menang xplorace yang mmg mencabar gile...ape2 pun mmg best giler la
Posted by Picasa
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang