aku syg kamu
Bile kite duk diam,duk sorg2 mengelamun,wajah si dia mula terpampang bak history kat browser time kite surfing,satu2 kekuar kan? Mcm flashback cerita drama kat tv kul 6..harap2nya org tersayang aku tu,membaca ape yang aku ngomelkan ni..jd buat dia,syg.b sygkan syg sgt2..buat semua rakan2 blogger,sempena ramadhan yang bakal bermula besok..dr aku,selamat berpuasa yer..sama2kita bertrawikh dimalam harinya k? Tu je la kot wat masa ni..nnt ngomel lg bile ade kesempatan..insyallah
Published with Blogger-droid v1.7.4
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang