hari terakhir di bulan januari 2010
Salam,
arini cukup 31 hari dibulan januari 2010...makin hari makin susah kehidupan ni untuk dilalui kan? tapi apa kan daya,kena la hadapi,kalau tak bukan namanya kehidupan kan? ok la,sepanjangan 31 hari yang lepas,tak banyak benda menarik yang berlaku selain aku disibukkan dengan studi aku balik....mmg amat sibuk beb,sem ni aku amik 24 jam kredit....termasuk projek tahun akhir....penin,penin.....tapi aku galas jugak cabaran yang aku reka sendiri ni....:) bila dipikirkan banyak jugak keje yang aku tak siap lagi ni,boleh dikatakan setiap subjek ada keje....sabo je la.....insyallah malam ni aku cuba siapkan mane yang termampu....mudah2an tercapai la hajat murni aku ni....hahahahaha....anyway sepatutnya starting jumaat hingga ke arini,aku join kayak kat jasin tapi tahun ni rase malas tul nak join...tak tau kenape....so far aku dengar diorang seronok kat sana....bagus la kan kalau sronok....aku pun duk kacau AJK aku,tanya apa yang berlaku kat sana....

kalau diikutkan ni lah kali pertama aku tak join aktiviti kelab....hehehehe bulan 2@3 ni ade satu lagi,camping kat janda baik,pahang....nampak seronok,tapi setakat ni aku masih berada dalam keadaan 'malas nak pi' hehehe tgk la kalau ade yang mengubah pendirian aku ni,ade la aku kat pahang nnt....tapi yang pasti,bulan 5 ni aku nak pi program anak angkat kat pulau redang.....best tu...mmg aku nak sngt pi kat sana....mintak2 takde ape la yang menghalang....hmmmmmm....start besok,start la minggu ke 4,kalau tak silap aku,mggu 4 ni ade test,kuiz,huhuhuhuhu pecah kepala dibuatnya....da la ade presentation....mggu lepas tak sempat,so sambung la mggu ni.....mintak2 sempat la....ok la....aku nak urus diri,japg nak balik hostel kesayangan aku balik...hahaha.....akhir kata,senyum la pada semua,sekurangnya andai kita yang terluka,kita dapat menghiburkan org lain dengan 'senyuman terluka' kita tu...hehe wasalam

Nukilan Hati,
| edit post
Reactions: 
0 Responses
  • saya la ni

    saya la ni

    MY TWITTER

    Berita Harian: Mutakhir

    NST Online: Latest

    proudly brought to you by Nuffnang